MANNSKAPET | THE CREW

Vi har til enhver tid plass til i alt 19 medseilere ombord på S/S Vega. I tillegg til vårt faste, erfarne crew, har flere meldt seg på hele turen, mens andre hopper på underveis. Påmeldingen har vært enorm, men vi har likevel flere plasser igjen på flere av strekningene.

 

På ruteoversikten har vi lagt inn faste stopp-punkt, til spesifikke datoer. Vi skal kunne garantere at vi når disse punktene på oppsatt dato, med forbehold om at vi kan bli en eller to dager forsinket (vind og vær).

<< Crewet ombord S/S Vega på veg over Atlanterhavet, med kurs mot Karibia.

SKIPPERNE ombord

Åke Lindholm er skipper på S/S Vega, og eiger av båten. Han har styrt skuta på både jordomseilinger, havsafari og charteroppdrag i mange år. Åke vil delta på deler av turen.  Sønnen Martin Lindholm har hovedansvaret for skuta store deler av turen. Martin har seilt med skoleskipet Christian Radich i flere år, både som matros og styrmann. Han har lang erfaring i å lære opp både erfarne og uerfarne seilere.

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ENGLISH: Owner Åke Lindholm, and his son Martin,  are in charge of the boat and navigation. They are both experienced sailors.

 

Vega Sailing AS

Tlf. 415 17 027

Epost: langtur@ssvega.no

 

Vippetangen, utstikker 2

0150 OSLO