Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MENY: 
MIDDAG, DESSERT & SNACKS SS Vega serverer mat og drikke fra et av Oslo's beste cateringfirmaer.

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MAT-

MENY

pris pr. pers

FORRETT

KOLDTBORD

GRILL- & VARME RETTER

Jordbær kr. 45,-

Friske jordbær serveres i boller

 

Grønnsaksanretning kr. 85,-

Grønnsaker med 3 typer dipp

 

Fruktanretning kr. 85,-

Assorterte frukt anrettet på fat

LUNSJ

Snitter / Canapes  kr.115,-

Røkelaks, roastbeef og fransk ost - 3 stk pr person

 

Reker à la lunsj kr.170,-

350 g. upillede saftige reker m/majones, sitron, brød og smør

 

Bruchetta  kr.120,-

Valgfritt fyll 3 stk. pr. person: Urtemarinerte reker, pepperlaks og kremet spinat, marinert scampi, Coppaskinke m/høvlet parmesan eller Cajenneskinke m/Coleslow

 

Lunsjbuffet Exclusive kr.260,-

Røkelaks m/eggerøre, roastbeef m/potetsalatvarmrøkt pepperlaks m/fennikelsalat og grillet kyllingfilet m/waldorfsalat

TAPAS

Varme ingredienser kr. 455,-

Kjøttboller i krydret tomatsalsa, urteristede kyllingklubber, pannestekt chorizo m/ristede grønnsaker. Marinerte scampi, Jalapenos-stekt okse i mørbrad. Ass. dipper og aioli, ass. nystekt brød og smør

 

Kalde ingredienser kr. 455,-

Canapè m/kongekrabbesalat. Fylt paprika m/feta, Couscous salat m/marinerte grønnsaker. Pepper pecorino, Parmaskinke, chorizo og italiensk salami. Marinerte oliven.

Rekeaften kr.235,-

500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, sitron og brød

 

Havets Fristelser kr.385,-

Scampi, kreps, krepsehaler, skagensalat, upillede reker, blåskjell, pastasalat m/skalldyr, seammarinert ørretfilet, sommersalat, tre typer dressing og majones.

 

Seafood de lux  kr.425,-

Pillede reker, scampi, 1/2 hummer, skalldyrsalat, ovnsbakt pepperlaksfilet, røkelaks, pastasalat m/skalldyr,

krepsehaler, eggerøre, sommersalat,

tre typer dressing og majones

 

Spekefat de lux fra Tind kr.380,-

Speket pølse med akevittkrydder, elgpølse med einebær, fennikelsalami, vellagret Coppaskinke og fenalår. Flatbrød, rømme, eggerøre, salat, potetsalat, brød og smør

 

Koldtbord Executive kr.375,-

Pepperskinke m/waldorfsalat, roastbeef m/remuladevarmrøkt pepperlaks, røkelaks m/eggerøre,kylling m/calypso

 

Neptuns Skattkammer kr.565,-

Varmrøkt pepperlaks, breiflabb, fersk hummer, krabbeklør, reker,scampi, blåskjell, kreps, pastasalat m/skalldyr, asparges, sommersalat, tre typer dressing, majones, brød og smør

 

 

NB: Brød og smør er inkludert til alle koldtbordene

Grillmeny 1 kr. 350,-

Lammestek, lammesjy, urtestekte poteter, kryddersmør, salat, dressing, baguetter og smør

 

Grillmeny 2 kr.380,-

Entrecôte, husetspølse, kyllinglår, urtestekte poteter, salat, grillsauskryddersmør, dressing, baguetter og smør

 

Kyllinglår kr.235,-

1/2 kylling med ris eller salat og dressing

 

Ovnsbakt laks kr.280,-

Laks, agurksalat, dillsaus og kokte poteter

 

Gryterett  kr.210,-

Malaysian chicken, lammegryte eller biff cha cha - valget er ditt!

Med ris, baguett og smør

DESSERT

Friske jordbær kr. 89,-

med fløte og sukker

 

Skogsbærkake kr. 70,-

med friske bær, porsjonert

 

Kringle kr. 55,-

med eple eller makronfyll

 

Frukttartelett kr. 60,-

med vaniljkrem

 

Brownie kr 45,-

med vaniljkrem

 

Kaffe med påfyll kr. 32,-

med fløte og sukker

SNACKS

Snacks hele turen  kr. 70,-

Snacks før eller etter hovedrett kr. 45,-

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

WEBDESIGN AV : IRIS ENGEN SKADAL

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323