Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Ankom arrangementet ditt med stil - i en tradisjonell seilskute på fjorden!

TRANSPORT:

REIS MED STIL!

6300,-

pr. time

+MVA

TUR MED SEILSKUTE

SS Vega tilbyr henting og frakting til ulike arrangementer, o.l. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden.

 

Det fine med transport sjøveien er at man får sightseeing på kjøpet! Vi seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap. Passasjerene kan selvsagt bestille middag fra vår dyktige catering-partner. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Velkommen på fjordtur!

SITTEPLASSER

98

65

52

 MAKS.      UTE        INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

Leie båt i Oslofjorden

Praktisk info:

 

Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

WEBDESIGN AV : IRIS ENGEN SKADAL

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323