+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!

ASKESPRENING I

OSLOFJORDEN

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Vega skreddersyr turer for askespredning på Oslofjorden, og gjør den siste avskjeden til et vakkert og verdig farvel. La skipperen plukke ut en klassisk, vakker rute i Oslofjorden, eller skreddersy turen etter eget behov - i samråd med lokalkjente, kyndige sjøfolk. Service og gjennomføring Vi tilbyr matservering og drikke fra en mangfoldig meny, levert av et av byens beste cateringselskaper. Sammen lager vi et personlig og vakkert arrangement, der dere selv avgjør hvor delaktige dere vil være i prosess, pynting og planlegging. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om arrangement knyttet til spredning av aske på Oslofjorden. Askespredning

selskapslokaler, bryllup, konfirmasjon

PRAKTISK INFO: Det er kun tillatt å spre asken mellom Asker og Steilene i Oslofjorden. Husk at du må søke Fylkesmannen om tillatelse til å spre aske! Vi starter ofte turen på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen) og seiler utover i fjorden etter kundens ønske. Her står kunden også fritt til å foreslå andre start- og stoppesteder.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK
Les mer om regler for askespredning i Oslo her.

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com