+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING
Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
BLÅTUR PÅ BØLGAN BLÅ´ La blåturen bli en reise i seg selv! Vi garanterer god mat, et hyggelig drikkeutvalg, og byens beste utsikt. S/S Vega har 15 års fartstid med båtcharter på Oslofjorden, og bedrifter og private selskap er velkommen til å seile både korte- og lengre turer sammen med oss. Vi tilbyr klassiske ruter gjennom fjordlandskapet, men seiler gjerne alternative trasè-forslag etter samtaler med festarrangørene. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden. Severing og service Vi stiller med en mangfoldig meny, servert av et av Oslos beste catering-selskaper. Maten bookes på forhånd. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Teambuilding / lære å seile? Vi gir gjerne et krasjkurs i hvordan man setter seil! Slik kan legge opp til en aktiviserende tur, med innslag av teambuilding.
Hugs badetøy til blåturen med oss! På bildet: NRK P3 kaster seg i vannet.

EN EVENTYRISK

BLÅTUR I OSLO!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Flytende selskaplokaler gjør blåturen til en reise på Oslofjorden!

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com