+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Festmiddag i det fri!
Reker, loff, sitron og majones - helt enkelt, og helt perfekt som koldtbordrett på fjorden.

festmiddag

på OSLOFJORDEN

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Nyt en deilig middag i nydelige kystomgivelser! Reisen dit blir også en perfekt forrett. Den 100 år gamle seilskuta S/S Vega har 15 års fartstid med båtcharter på Oslofjorden. Vi inviterer bedrifter og private selskap med på både korte- og lengre turer sammen med oss. Noen foretrekker klassiske ruter gjennom fjordlandskapet, designet av kyndige, lokalkjente skippere. Andre ønsker gjerne alternative trasè-forslag, som skreddersys i samarbeid med båtfører. Vi seiler først og fremst i Oslofjorden, men kan også leies for turer i tilsluttende kystbyer og bygder. Severing og service Velg nydelig mat fra en mangfoldig og spennende meny, servert av et av Oslos beste catering-selskaper. Maten bookes på forhånd. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Teambuilding / lære å seile? Vi holder gjerne krasjkurs i hvordan man setter seil! Slik kan legge opp til en aktiviserende tur, med innslag av teambuilding.
Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com