+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING
Nyt en bedre middag i nydelige omgivelser! Reisen dit blir også en perfekt forrett. Utenfor Sandvika og Asker (I Vestfjorden), ligger et nettverk av små viker og øyer hvor man kan ankre opp og starte festen. Dette er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - mens solen sakte synker i havet. Fest ombord en seilskute Og hvorfor ikke gjøre festmiddagen med jobben, organisasjonen, eller private gjester helt spesiell? Utsikten ombord en seilskute i Oslofjorden er unektelig byens beste, og muligheten til å skape aktiviserende teambuildings-opplegg er uendelige. Arranger en quiz over høytaleranlegget, by opp til dans på akterdekk til deres egen favorittmusikk, eller book profesjonell underholdning.

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Festmiddag i lun vik
Reker, loff, sitron og majones - helt enkelt, og helt perfekt som koldtbordrett på fjorden.

FESTMIDDAG

I EN LUN VIK!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

SS Vega gjør firmafesten til en reise ombord flytende festlokaler!

Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com