Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

 Vi har festlokaler for enhver anledning.

Leie flytende selskapslokaler?

SKIPPER: MARTIN LINDHOLM DAGLIG LEDER: ÅKE LINDHOLM
Kontakt S/S Vega, Oslo
Kontakt S/S Vega, Oslo
Om seilskuten Vega - OG oss som jobber ombord! Seilskuten S/S Vega har lange tradisjoner for chartervirksomhet. Det hele startet med hvalsafari i Lofoten. Med over 15 år som charter-skute i alle byer langs Oslofjorden, har mannskapet på S/S Vega lang erfaring. Dette innebærer naturligvis at vi har blitt lommekjent i Oslofjorden, og vet hvilken fjord-trasè som passer best med vær, vind og stemning ombord. I tillegg er vi opptatt av at god service og utsøkt mat spiller sentrale roller for å skape en vellykket tur. Båtens dyktige catering-partner er derfor sentral for å sikre et kulinarisk tilsnitt til turen. Skuten har i de siste årene spesialisert seg på at bedrifter og private grupper kommer ombord for å nyte skjærgården fra sjøsiden. Og når vi kruser forbi holmer og skjær på vei til festmiddag i en lun vik, er det viktig for oss at både sikkerhet og service er på topp.

Miljøskute

Våren 2018 dro S/S Vega på tokt sammen med Hold Norge Rent og NRK, Her sendte programmet Norge Nå live fra skuta i ulike havner langs kysten.

TV-sendingene finner du her!

Om S/S Vega

Sertifisering:

S/S Vega er som eneste fartøy i sin størrelse sertifisert i fartsområde ”liten kystfart” - noe som gjør at hun kan seile hele 20 nautiske mil fra kysten. Fartøyet har alt som kreves av utstyr og redningsutstyr og at det tilfredsstiller kravene til Sjøfartsdirektoratet.

 

Historie:

S/S Vega ble bygget på Ring Andersens verft i Danmark i 1908. Hun var en ”Baltic Trader” som i alle år gikk i fraktefart på Svenskekysten. Hun er bygget i stål og regnes som ett av de mest solide fartøy i Norge. Etter ombyggingen i 1999 fremstår Vega i dag som en flott skute med svært gode seilegenskaper og gode fasiliteter for charterturer.

Solid skute

S/S Vega (1908) tilfredsstiller Sjøfartsdirektoratets krav til utstyr og redningsutstyr. Farøyet regnes som ett av mest solide i sin klasse i Norge. Fra april til november holdes det daglig livbergningskurs om bord for alle niendeklassingene i Oslo.

VÅR KAPASITET

98
65
52
 MAKS. UTE INNE
 + PRISER & BETINGELSER
 + VÅRE TURER
 + MATMENY
 + DRIKKEMENY
 + SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BLÅTUR
 + BRYLLUP
 + ASKESPREDNING
 + TRANSPORT
S/S Vega har vært på mang en tokt med både bedrifter, private grupper og representasjonsoppdrag. Les mer om booking av lengre turer med overnatting her.
Teknisk informasjon: Lengde: 98 fot. Bredde: 20 fot. Dypgående: 2,8 meter Brutto tonnasje: 64 tonn. Byggeår: 1908 Svendborg, Danmark. Skrog: Stål. Hovedmotor: Detroit Diesel. type V12, 71 Mastehøyde: 28m Seilareal: 310 m3 Sertifisert: 98 passasjerer og fartsområde 3: 18 passasjerer.
 + VÅRE MENYER
 + VÅRE TURER
 + PRISER & BETINGELSER
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com