Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

SKIPPER: MARTIN LINDHOLM

KAPTEIN: ÅKE LINDHOLM

Kontakt S/S Vega, Oslo
Kontakt S/S Vega, Oslo

Om seilskuten Vega -

OG oss som jobber ombord!

Seilskuten S/S Vega har lange tradisjoner for chartervirksomhet. Det hele startet med hvalsafari i Lofoten.

 

Med over 15 år som charter-skute i alle byer langs Oslofjorden, har mannskapet på S/S Vega lang erfaring. Dette innebærer naturligvis at vi har blitt lommekjent i Oslofjorden, og vet hvilken fjord-trasè som passer best med vær, vind og stemning ombord. I tillegg er vi opptatt av at god service og utsøkt mat spiller sentrale roller for å skape en vellykket tur. Båtens dyktige catering-partner er derfor sentral for å sikre et kulinarisk tilsnitt til turen.

 

Skuten har i de siste årene spesialisert seg på at bedrifter og private grupper kommer ombord for å nyte skjærgården fra sjøsiden. Og når vi kruser forbi holmer og skjær på vei til festmiddag i en lun vik, er det viktig for oss at både sikkerhet og service er på topp.

Miljøskute

Våren 2018 dro S/S Vega på tokt sammen med Hold Norge Rent og NRK, Her sendte programmet Norge Nå live fra skuta i ulike havner langs kysten.

TV-sendingene finner du her!

Om S/S Vega

SERTIFISERING:

S/S Vega er som eneste fartøy i sin størrelse sertifisert i fartsområde ”liten kystfart” - noe som gjør at hun kan seile hele 20 nautiske mil fra kysten. Fartøyet har alt som kreves av utstyr og redningsutstyr og at det tilfredsstiller kravene til Sjøfartsdirektoratet.

 

HISTORIE:

S/S Vega ble bygget på Ring Andersens verft i Danmark i 1908. Hun var en ”Baltic Trader” som i alle år gikk i fraktefart på Svenskekysten. Hun er bygget i stål og regnes som ett av de mest solide fartøy i Norge. Etter ombyggingen i 1999 fremstår Vega i dag som en flott skute med svært gode seilegenskaper og gode fasiliteter for charterturer.

SOLID SKUTE

S/S Vega (1908) tilfredsstiller Sjøfartsdirektoratets krav til utstyr og redningsutstyr. Farøyet regnes som ett av mest solide i sin klasse i Norge. Fra april til november holdes det daglig livbergningskurs om bord for alle niendeklassingene i Oslo.

VÅR KAPASITET

98

65

52

 MAKS.      UTE        INNE

 Vi har festlokaler for enhver anledning.

Leie flytende selskapslokaler?

S/S Vega har vært på mang en tokt med både bedrifter, private grupper og representasjonsoppdrag. Les mer om booking av lengre turer med overnatting her.

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com