+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING
Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Gli forbi holmer og øyer i Oslofjorden, og se byen fra sjøsiden!

OPPLEV FJORDEN:

SIGHTSEEING!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Med sitt levende kystlandskap av miniatyr-aktige sommerhus, yrende båtliv og idylliske øyer er Oslofjorden en perle. Hvorfor ikke vise henne fram? S/S Vega seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap. Våre dyktige skippere stiller med klassiske ruter gjennom fjordlandskapet, men er også lydhøre for alternative forslag. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden. Severing og service Dere kan bestille middag fra en mangfoldig meny, servert av et av Oslos beste catering-selskaper - dersom dette er ønskelig. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Seile, dykke eller teambuilding? Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er dykketur, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Representasjon i Oslo

Flytende selskaplokaler gjør festen til et eventyr på Oslofjorden!

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com