+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Sommerfest i det fri! Ta med kollegaene på en reise ombord vår flytende restaurant! Vi garanterer byens beste utsikt. Nyt vinden i håret og sola i ansiktet, i det vi kruser forbi Oslofjordens karakteristiske skjærgård med fargerike sommerhus og levende kystkultur. Sommerfest på seilskute: I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, kommer det til syne et nettverk av utallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp. Her finner skipperen fram til en lun vik - en perfekt lokasjon for å innta et bedre måltid. Så synker solen i havet, og det er klart for dansefest på akterdekk mens vi loffer tilbake til Oslo under stjernene! Service og komfort Vi tilbyr mat fra en mangfoldig og spennende meny, servert av et av Oslos beste cateringselskaper. Denne må bestilles på forhånd. I baren er et rikholdig tilbud drikke og snacks.
Reker, loff, sitron og majones - helt enkelt, og helt perfekt som koldtbordrett på fjorden.

SOMMERFEST

PÅ FJORDEN!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Flytende selskaplokaler gjør festen til et eventyr på Oslofjorden!

Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com