Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + BOOK
Lurer du på hvor du vil dra, og hvilke ruter du kan velge mellom? Styrmennene ombord SS Vega kjenner hver holme og hvert skjær i Oslofjorden, og veileder deg gjerne. Her har vi samlet en oversikt over våre vakreste stoppesteder og andre bortgjemte juveler i Oslo's skjærgård. Velbekomme!

VÅRE TIPS TIL SKREDDERSYDDE BÅTTURER PÅ OSLOFJORDEN!

BÅTTURER PÅ FJORDEN

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

OSLO'S BESTE

FJORDTURER

HVA VIL DU

BRUKE FJORDEN TIL?

_________________________________________________

+

+

+

+

BEDRIFTSTURER TRANSPORT DESTINASJONER PRIVATE ARRANGEMENT

FESTMIDDAG I EN LUN VIK

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finner du uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp. Dette er i charter-sammenheng perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?
 + BOOK
Reker, loff, sitron og majones - helt enkelt, og helt perfekt som koldtbordrett på fjorden.
Oslofjorden byr på perle etter perle, og utkonkurrerer de fleste landfaste festlokaler!

SIGHTSEEING - fra øy til øy

En fjordtur til de mange små øyene i Oslofjorden er vel verdt et besøk. En populær sightseeing-rute går ofte fra Aker brygge til Operahuset, videre til bl.a. Hovedøya. Deretter går fjordturen mot Bleikøya, (evt videre til Langøyene), rundt Gressholmen, og videre forbi Lindøya mot Bygdøy. Ombord våre båter kan man få servert det man måtte ønske av mat og drikke.
 + BOOK
TRANSPORT til / fra Oslofjordens mange øyer, spisesteder og festlokaler er ofte lett tilgjengelige fra sjøveien. Både bedrifter og privatpersoner leier ofte båter for å sørge for en elegant start og/eller slutt på arrangementet sitt. Vi henter dere der dere ønsker, så festen blir et fjordtur-eventyr - fra start til slutt!
 + BOOK
 + HOLMSBU SPAHOTELL
 + VILLA MALLA
 + OSCARSBORG HOTELL
 + DYNA FYR
Turen ut til populære Dyna fyr er et eventyr i seg selv, Og for et festlokale!
Middagsbukta er et populært reisemål for bedriftsfester, og flere store skuter samles her i sommersesongen.

SOMMERFEST PÅ FJORDEN!

En firmafest på fjorden er en original og eventyrlig opplevelse. Med matservering i toppklasse, og mens byens beste utsikt glir forbi, kan festdeltakerne få en opplevelsesrik kveld av de sjeldne.

Populære Vestfjorden er i charter-sammenheng full av perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?

 + BOOK
 + VÅRE MENYER
 + VÅRE TURER
 + PRISER & BETINGELSER
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com