+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING
SS Vega tilbyr henting og frakting til ulike arrangementer, o.l. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden. Det fine med transport sjøveien er at man får sightseeing på kjøpet! Vi seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap. På en typisk transportetappe henter vi gjestene på et avtalt sted, og frakter alle til et annet sted. Arrangøren og skipperen kommer sammen frem til den beste ruten, og planlegger omfanget og tidsbehovet i felleskap. Passasjerene kan selvsagt bestille middag fra vår dyktige catering-partner. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Velkommen på fjordtur!

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Ankom arrangementet ditt med stil - i en tradisjonell seilskute på fjorden!

TRANSPORT:

REIS MED STIL!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Transport MED SEILSKUTE

Leie båt i Oslofjorden

Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com